YVES ROCHER FUNDACIJA

YVES ROCHER FUNDACIJA

Bioraznovrstnost je ugrožena in naša sedanjost in prihodnost sta odvisni od nje.
Zato Fundacija Yves Rocher podpira ženske in moške, ki si aktivno prizadevajo spremeniti svet na bolje.

"Podpiramo ženske, ki dan za dnem delajo na projektih, ki združujejo in dajejo upanje za boljši jutri. S sajenjem 135 milijonov dreves po vsem svetu pomagamo združenjem spodbujati biotsko raznovrstnost. Podpiramo predane fotografe, ki s svojim talentom pričajo o razmerah naš planet je noter. Rastline so vir življenja in naša prihodnost, fundacija pa se zavzema za zaščito rastlinskega sveta. Verjamemo, da lahko posamezniki spremenijo svet. Spremenimo ga skupaj s podporo projektom v korist prihodnosti našega planet!"

Jacques Rocher, častni predsednik fundacije Yves Rocher in človek, ki rad sadi drevesa.

TERRE DE FEMMES

Ženske po vsem svetu trdo delajo za zaščito našega planeta in ohranjanje njegove biotske raznovrstnosti ter prinašajo enotnost in upanje na boljši jutri.Nagrada Terre de Femmes vsako leto izpostavi in ​​nagradi moč njihovega boja.

PLANT FOR LIFE

Odločena v boju proti okoljski nevarnosti, ki vsak dan preži na nas, se Fundacija Yves Rocher zavzema za sajenje dreves.
Potem ko smo s pomočjo združenj po vsem svetu zasadili 100 milijonov dreves, je naš naslednji cilj do leta 2025 doseči 135 milijonov zasajenih dreves.

FOTOGRAFIJE, LJUDJE IN NARAVA

Fundacija Yves Rocher prav tako podpira svet fotografije z nagradami in slavnim Festivalom fotografij v La Gacillyju.
Nadarjeni fotografi nam s svojo predanostjo omogočajo odkrivanje, obsojanje, ljubezen in varovanje sveta.

RASTLINE IN BIORAZNOVRSTNOST

S finančno pomočjo in deljenjem znanja podpiramo študente, raziskovalce in botanike pri njihovih prizadevanjih za zaščito biotske raznovrstnosti.
Rastline so potrebne za človekovo preživetje in prihodnost.