COSMÉTIQUE VÉGÉTALE®

COSMÉTIQUE VÉGÉTALE®

Inovativno, učinkovito, drugačno in spoštljivo do narave

Koncept Cosmétique Végétale® pozna vse pomembne mehanizme in učinke rastlin. Dešifrira specifično »inteligenco« vsake rastline, da lahko ta učinek prenese na človeško kožo. Koža je sposobna učinkovito absorbirati aktivne rastlinske sestavine prav zato, ker imajo podobne lastnosti.

IMAMO LABORATORIJ NA ODPRTEM, KI JE STAR 3.7 MILIJARDE LET

Naši strokovnjaki potujejo po vsem svetu in iščejo izjemne rastline, ki jih nato preučujejo v laboratoriju in raziskujejo njihovo učinkovitost.
V La Gacilly imamo botanični vrt z edinstveno zbirko kar 1100 rastlinskih vrst in naš veliki cilj je odkriti edinstven učinek vsake od njih.

RAZISKOVALNI CENTER

V našem raziskovalnem centru v Issy-les-Moulineauxu 150 strokovnjakov vsak dan preučuje rastline, analizira njihovo sestavo, razvija inovativne postopke ekstrakcije in posebne kozmetične formule. Moč rastlinskega sveta je neskončna, naši strokovnjaki prihajajo z vseh področij znanosti (botaniki, fitologi, inženirji, kemiki...)

ASIMILACIJA

Asimilacija je sposobnost kože, da absorbira aktivno sestavino iz izdelka, da izkoristi njen učinek. Koža je organ, ki prepoznava rastlinske učinkovine, zato se naravne molekule lažje absorbirajo kot sintetične. Umetnost asimilacije vadimo že od prvega dne tako, da v naših izdelkih uporabljamo samo naravne učinkovine, ki jih koža odlično vpije.

SEZNAM SESTAVIN

Seznam sestavin je bil ustvarjen tako, da so vse naše formule jasne in pregledne. Transparentnost je eden glavnih ciljev znamke. Na seznamu so navedene vse sestavine, uporabljene v sestavi izdelka, in podane natančne informacije o njihovi uporabi.