NAŠA ZGODOVINA

NAŠA ZGODOVINA

YVES ROCHER – STRASTEN, PREDAN VIZIONAR          

G. Yves Rocher se je rodil leta 1930 v kraju La Gacilly, ki je blizu legendarnega gozda Brocéliande. Bližina tega nenavadnega okolja vpliva na človeka in njegovo oblikovanje. Verjamemo, da je bilo zato zanj zelo intuitivno razmišljati v smeri izdelkov, ki temeljijo na popolnoma naravnih sestavinah.
Pri 14-ih letih se je dokopal do lokalnega tradicionalnega recepta na osnovi zlatice. Odloči se, da bo samostojno proizvajal to mazilo na podstrešju svoje hiše. Mazilo je bilo zelo učinkovito, zato je prišel na idejo, da bi ga prodajal.
Prodaja se je začela zelo uspešno in od tega trenutka se začne čudovita avantura...

LETA MINEVAJO, VIZIJA OSTANE         

Danes podjetje vodi njegov vnuk Bris Rocher. Skupaj s skupino Rocher, katere del smo, svoj uspeh gradimo na kakovosti storitev in izdelkov. Svet se je spreminjal, podjetje se je razvijalo, a naša vizija je od začetka ostala enaka.

DRUŽINSKO PODJETJE Z MEDNARODNIM ZNAČAJEM  

La Gacilly ni samo rojstni kraj gospoda Yvesa Rocherja in blagovne znamke, ki jo je ustvaril. To je kraj, kjer se nahajajo naše njive, ki jih obdelujemo z veliko strasti, laboratorij za raziskave rastlin in prostori za proizvodnjo vaših najljubših izdelkov. Tu so celo naše čebele, ki oprašujejo dragocene rastline, tu je tudi čudovit botanični vrt in cela vrsta živali, za katere skrbimo. Naše metode dela in prepričanja so takšna, da mora biti vsak proces naša odgovornost in da v nobeni fazi proizvodnje nimamo posrednikov! Je največji luksuz, ki ga lahko z izjemnim razmerjem med ceno in kvaliteto zagotovimo našim zvestim strankam.