Pogoji poslovanja: Yves Rocher Slovenija
Spletna stran uporablja piškotke (cookies). Več preberite tukaj. Z nadaljno uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
 
Zapri

Informacija

Molimo, pričekajte trenutak!

Splošni pogoji in pravilaVsebina spletnih strani yves-rocher.si je last podjetja Nathalie d.o.o. Brežice, C. Prvih borcev 11 , 8250 Brežice. Z uporabo spletnih strani uporabniki sprejemajo objavljene splošne pogoje poslovanja. Nathalie d.o.o. Brežice in uporabniki s splošnimi pogoji urejajo tudi medsebojne obveznosti pri nakupih v spletni trgovini yves-rocher.si.
Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z veljavno slovensko zakonodajo.
Nathalie d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev na spletnih straneh yves-rocher.si kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Vse spremembe splošnih pogojev so za uporabnike zavezujoče.

1. CENE

Vse cene na spletni strani so prikazane v neto vrednosti z vključenim 22% DDV. V primeru spremembe stopnje DDV-ja, se skladno s tem spremenijo tudi cene.
Znižana cena je znižana redna cena, po kateri se prodaja predstavljeni izdelek za določen ali nedoločen čas. Vse cene v spletni trgovini so cene izdelkov in ne vsebujejo stroškov dostave. Vse cene veljajo samo za elektronsko naročilo izdelkov prek spletne trgovine. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z objavljenimi možnimi oblikami plačila. Slike izdelkov so ilustrativne in nujno ne odražajo v celoti dejanskega stanja ponudbe.
Zaradi narave poslovanja preko spleta se ponudba spletne trgovine yves-rocher.si spreminja in ažurira hitro in pogosto. Kljub izjemnemu trudu pri zagotavljanju najbolj ažurnih in točnih podatkov ponudnika v spletni trgovini yves-rocher.si, se lahko zgodi, da je podatek o ceni ali dobavljivosti napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena oz. status dobavljivosti spremeni med samo obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa oziroma mu ponudil najboljšo možno rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.
Če želite dodatne informacije, pokličite Oddelek naročil na telefon 07 4994 000 ali 041 327 709.

2. UPORABA KOŠARICE

Da bi prejeli vaše naročilo, se morate prijaviti v našo spletno trgovino, pred tem pa se morate še registrirati. Registrirate se lahko TUKAJ.
V kolikor želite naročiti izdelek (ali več izdelkov) preko naše spletne trgovine, bo s klikom na polje DODAJ V KOŠARICO izdelek dodan v vašo košarico. Vsebino košarice lahko preverite s klikom na polje PRIKAŽI MOJO KOŠARICO.
Pred zaključkom naročila lahko v košarico dodate poljubno število izdelkov. Prav tako lahko s klikom na polje BRIŠI izbrani izdelek odstranite iz košarice. S klikom na polje KOLIČINA se boste vrnili na podrobnejši opis izdelka, kjer lahko dodate določeno količino istega izdelka. Ko ste izbrali vse izdelke, kliknite na polje KUPI SEDAJ.

3. DOSTAVA NAROČILA IN PLAČILO

Naročene izdelke dostavljamo samo na področju Republike Slovenije.

Na svoj elektronski naslov boste prejeli obvestilo o prejetem naročilu in številko naročila. V paketu z naročenimi izdelki boste prejeli račun, ki ga skrbno shranite za primer reklamacije in vračila denarja. 
Izdelke naročene v naši spletni trgovini lahko plačate po povzetju (ob prevzemu paketa) ali lahko plačate z naslednjimi karticami: Visa in MasterCard.
Pri obdelavi paketa plačanega s kartico, se celotni znesek naročila zaračuna z vaše kartice.
Več o načinu plačila preberite TUKAJ.

Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno pošto GLS. Običajni rok dostave za izdelke na zalogi je 3-5 dni. 
Stroški pakiranja in dostave znašajo 4,70 €. 
Blago lahko plačate ob prevzemu paketa s plačilno kartico ali gotovino. 
Ob prevzemu paketa v prisotnosti dostavljalca preverite, če je zunanjost pošiljke morebiti poškodovana in v primeru poškodbe ali manjkajočih izdelkov obvestitite zaposlene Yves Rocher Nathalie d.o.o. ter zavrnite pošiljko.

4. ZAŠČITA PODATKOV 

Vsi vaši podatki so zaščiteni in so namenjeni izključno našemu oddelku naročil. Preko nas lahko dobite tudi reklamne letake drugih podjetij. Če tega ne želite, nas obvestite in povejte svoje ime, naslov in šifro kupca. 
Ob naročilu navedete vaše ime, priimek, e-naslov in naslov za dostavo. To nam omogoča, da dopolnimo vaše naročilo. Prav tako vas prosimo za telefonsko številko, ki nam omogoča direkten stik v primeru težav z vašim naročilom. 


5. ODSTOP OD NAROČILA, VRAČILO BLAGA IN REKLAMACIJE


5.1. ODSTOP OD POGODBE s pisnim sporočilom


Kupec lahko po oddaji elektronskega naročila v 24 urah odstopi od naročila na podlagi obvestila o odstopu na elektronski naslov narocila@yves-rocher.si
Kupec ima pravico, da v 14 dneh podjetju Nathalie d.d.o. Brežice pisno sporoči, da odstopa od pogodbe. Štirinajstdnevni rok za odstop od pogodbe začne teči naslednji dan po dnevu prejetja/dostave naročenega blaga.
Prosimo vas, da natisnete in izpolnite Obrazec za uveljavljanje pravice potrošnika do odstopa od pogodbe, ki ga najdete tukaj: DOC - PDF
Izpolnite ga, ter ga skupaj z blagom, originalno zapakiranim, v nespremenjeni količini in nepoškodovano ter še neuporabljeno ter računom pošljite na naslov podjetja Nathalie d.o.o., iz katerega ste paket prejeli - naslov je napisan na računu, ki je bil priložen vašemu nakupu.
Informacije v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe najdete tukaj: DOC - PDF

5.2. VRAČILO BLAGA


Če je kupec blago že prejel in od pogodbe odstopi, mora prejeto blago brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru najkasneje v 14. dneh vrniti podjetju po pisno oddanem sporočilu iz odstavka 5.1.Vračilo prejetih plačil/kupnine bo podjetje opravilo najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe

Kdaj je kupec upravičen do vračila izdelkov?
1. Ko pošiljka ne vsebuje izdelkov, ki jih je kupec naročil.
2. Ko so izdelki poškodovani, poškodbe pa niso nastale med transportom.
Blagu, ki ga želite vrniti, obvezno priložite kopijo originalnega računa in izpolnjen obrazec za vračilo. Obrazec za vračilo izdelkov lahko natisnete tukaj: DOC - PDF.

Blago s kopijo računa in obrazcem najkasneje v 14. dneh po pisno oddanem sporočilu pošljite na podjetje Nathalie d.d.o. Brežice.
Naslov podjetja za vračilo po pošti:
Nathalie d.o.o. Brežice
C. Prvih borcev 11
8250 Brežice


Zahvaljujemo se vam, ker nam vračate originalno zapakirano, v nespremenjeni količini in nepoškodovano ter še neuporabljenon blago, ki ga dodatno zapakirate v ustrezno embalažo. Če vračate vse artikle navedene na računu za vračilo denarja, obvezno vrnite tudi darilo.
Za vrnjene izdelke ne sprejemamo pošiljk s plačilom poštnine po povzetju.

5.3. REKLAMACIJA POŠILJKE


Vsi izdelki so pred dostavo pregledani in odposlani nepoškodovani. Vaše izdelke bomo skrbno zapakirali za dostavo, da bi do vas prišli nepoškodovani in v originalni embalaži.
Kupec ima pravico, da v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, ob morebitni napaki na izdelku zahtevati, da podjetje izdelek z napako zamenja z novim brezhibnim izdelkom ali vrne plačani znesek.
Če je embalaža poškodovana, mora kupec svojo zahtevo sporočiti podjetju Nathalie d.o.o. v 14 dneh po prevzemu blaga.
Prosimo, da kupec izpolni obrazec za reklamacijo, ki ga najde tukaj: DOC - PDF in ga izpolnjenega priloži blagu. Prav tako priloži kopijo originalnega računa. Blago s kopijo računa in obrazcem najkasneje v 14. dneh po pisno oddanem sporočilu pošljite na podjetje Nathalie d.o.o. Brežice.


6. ZAŠČITA PODATKOV


Vaše osebne podatke, ki ste nam jih zaupali obdelujemo tako, da Vam lahko dostavljamo informacije o naših novih ponudbah.

Ti podatki so lahko: ime, priimek, naslov in poštna številka, sekundarni naslov in poštna številka, datum rojstva, elektronski naslov, kontaktni telefon. Navedene osebne podatke obdelujemo na različne načine: pošiljanje reklamnega materiala preko elektronskega naslova, pošiljanje reklamnega materiala na vaš naslov, klic preko telefona ali sporočilo z novo ponudbo, piškotki pri ogledu naše spletne strani (cookie).
Na ta način vas želimo obvestiti, da imate kadarkoli pravico do pristopa k svojim osebnim podatkom (zahtevati katere Vaše podatke imamo in v kakšne namene jih uporabljamo), imate pravico do zamenjave osebnih podatkov (kadarkoli lahko zahtevate zamenjavo podatkov) in pravico do ukinitve (kadarkoli lahko zahtevate delni izbris podatkov ali popolni izbris iz baze podatkov). V skladu z določbo, pričakujte svoj odgovor v roku 72 ur po prejetju katerekoli od navedenih zahtev.

Na ta način lahko upravljate s svojimi osebnimi podatki z zahtevo na naslov e-pošta (odjava@yves-rocher.si), preko telefonskega klica na tel. štev. 07/4994 000 ali pisno na naš naslov (Nathalie d.o.o., C. Prvih borcev 11, 8250 Brežice).

Več o zaščiti podatkov preberite TUKAJ.


7. DARILO OB NAROČILU


Pogoje za prejem darila poglejte TUKAJ.


8. SPREMEMBA PRIIMKA IN NASLOVA


Da bi zagotovo prejeli svoj paket, nas ne pozabite čim prej obvestiti o določenih spremembah. Prav tako ne pozabite vpisati svojo šifro kupca.

9. PRITOŽBE IN SPORI


Za poslovanje s in strankami veljajo izključno pogoji navedeni v "PRAVILIH IN POGOJIH PRODAJE".
Vsak kupec se mora seznaniti s "PRAVILI IN POGOJI PRODAJE". Nesoglasja ali spore, ki bi nastali s tolmačenjem ali izvajanjem "PRAVIL IN POGOJEV PRODAJE", bosta stranki reševali sporazumno. V primeru, da sporazuma ni možno doseči, se rešuje po sodni poti.
"PRAVILA IN POGOJI PRODAJE" stopijo v veljavo takoj, oz. 1.1.2015. Vsakokratne spremembe, dopolnila, dodatki itd. "PRAVIL IN POGOJEV PRODAJE" so objavljeni na Internetu, na www.yves-rocher.si.

10. O PODJETJU


Sedež podjetja:
Nathalie d.o.o Brežice,
C. Prvih borcev 11, 8250 Brežice,
SI-Slovenia ID za DDV: SI49725998
Matična številka: 1938894

Smo davčni zavezanec
Smo člani gospodarske zbornice Slovenije

Osnovni kapital: 8763,1450 EUR
Vložna številka: 10429700
Okrožno sodišče v Krškem

Odgovorna oseba: Nathalie Kovačević
Tel.: 07/4994-000
Fax: 07/4994-005
Gsm: 041/327-709
E-mail: narocila@yves-rocher.si
Spletni naslov: www.yves-rocher.si